Omanarvontunto

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

En tunne riittäväni.
Minusta ei ole antamaan
sitä kaikkea,
mitä Tarvitset.

Voin jakaa itseni osiin
saadakseni sinut kokoamaan
pelkojeni palapelin.

Ompelemaan saumat
ja täyttämään vajavaisuuteni.

Mutta voin myös jättää
kaiken ennalleen.
Antaa sinun tulla vastaan
tunteaksesi apusi tarpeelliseksi.

Sinut minä haluan.
Sinulle minä haluan
antaa sen mitä kykenen.

Anna minulle itsesi,
ota minut vastaan
kaikkine vikoineni, kaikkine puutteineni.
Älä rakasta, älä janoa.

Olen sinun -
vaikket haluaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot