Tarvitsen sanoja selittäviä

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Ymmärrätkö,
ettei muita ole?
Ei ole ketään selvittämään minulle elämän tarkoitusta.

Ei ole ketään,
joka kertoisi, miksi aurinko nousee järvestä,
vaikka kuinka rikon veden pinnan varpaillani.

Tuuli rikkoo lettini ja työntää hyönteisiä nieluuni.
Ei ole ketään,
joka valehtelisi paremmin kuin sinä.

Selite: 
Melkoista tajunnanvirtaa Vuokko Hovatan inspiroimana.
Kategoria: 
 

Kommentit

surullista...

surullista...

 

Käyttäjän kaikki runot