Nimetön

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

Ajat joita ei ikinä ollut
pyörivät päässäsi miljoonia kertoja sekunnissa
kun minut leimataan hulluksi sanon
hulluja ei ole
he eivät vain ole kaltaisiasi

voit vielä kääntyä ympäri ja rukoilla
elämäsi muuttuvan
voit sulkea kirjasi ja sanoa
minä pystyn kaikkeen

voit sukeltaa veteen ja toivoa
ettet pystyisi hengittämään

Selite: 
koska osaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot