kaltaiseni

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

sinultakin toivoisin
sanoja joita
en ääneen halua sanoa

hän kääntyy pois
herää kysymyksiä
vastauksenä ääntäkään huulilta liikkuvilta

ei sanaa saa suustaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot