ymmärrä

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

hyvää (huonoa) huomenta
kun sanotte minä

tukahdutan tunteeni
ja paisutan ne alitajunnassani isoiksi kunnes

olen taas yksin
ja joudun katumaan että

lähdin mukaan tähän leikkiin jossa
kaikki osapuolet lopulta kärsivät

Selite: 
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot