minä suojelen untasi

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

on ikuisuus aikaa
vaipua uneen
ja nähdä unta kuinka
sateenkaari valtaa taivaan

on uni aikaa kiivetä sateenkaaren päälle
kävellä sen päästä päähän
ja kohdata siellä
minut

on hetki aikaa halata
suudella
ja kertoa
kuinka haluaisi unen todeksi

Selite: 
Pitkästä aikaa täällä. Pitkästä aikaa uusia tekstejä tännekin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot