Nimetön

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

joulukuu
päivästä toiseen
valojen loisteessa lumisadetta ja ihmiset kulkevat
kaupoissa
ja stressaavat
mutta iloisia

kaakaota
ja huopa ja joulupuu
ja lahjoja

kunnes tammikuu
ja olen taas hetken
onnellisempi
kuin eilen

Selite: 
hey hey hey hey
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot