Nimetön

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus ihmettelen,
tätä kummallista
maailmaa,

olen outo täällä,
kiire
tunnusluvut
blogit ja verkostot
pyörivät ympärilläni

miten tästä tuli tällaista?

Tuulen tuoksu,
metsän väri,
lapsen käsi,
rakkaus,
minun maailmani,

tallella yhä,
monelle näkymätön

se,
mitä tehdä täytyy,
selviytyä
elämän ristiaallokossa

en kerää tuhatta
ystävää,
en tavoittele kuolemattomuutta,

tässä pienessä elämässä

vaellan, ihmettelen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno mietiskelevä runo, tykkään.

Sydämellinen synttärionnittelu!
Ilman naamakirjaa pärjää, mutta naamataulu on hyvä pitää oorningissa.

Vaeltavan hienoa runoilua! Hyvää syntymäpäivää :)

Sähkökatko, mistä jatko
posteljoonin polkemiin
uriin unohtumattomiin
somiin sokko saloihin,
kotiin sekä myös taloihin...

Tässä on upea elämänasenne. Hyvää syntymäpäivää.

Hyvää synttäreitä jakiitos tästä runostasi Hieno

Hieno kirjoitus nykymaailmasta ja ihmisten kohtaamisen pelosta. Sitähän se kaikki on, loppupeleissä. Perusasiat unohtuvat, kun niiden eteen ei tarvitse nähdä vaivaa.

Höps...  tai sitki...  löytää  miut   :)  ja maut,  rauhaa siulkii <3
 

Käyttäjän kaikki runot