Toisinaan

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toisinaan

olen väsynyt ja vihainen,
mustaa tulta,
sanat miekkoja,

minä vastaan muu maailma.

Koskaan

en ole täydellinen,
teen tyhmiä asioita,
jätän tekemättä viisaita,
huomista pelkään
ja eilistä,

siinä välissä yritän
olla,
hengittää.

Olla ihmisiksi,
toisinaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot