Nimetön

Runoilija Murtunut tammi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten
jokin voikin
olla niin vaikeaa,
kuin elämä on?

Juuri kun luulet
kaiken järjestyvän,
oletkin keskellä
kaaoksen valtamerta
yksin vuotavalla veneellä
ilman airoja.

Ja juuri kun luulet,
että mikään ei koskaan

enää järjesty,

niin myrsky tyyntyy
ja laineet
kuljettavat seesteisen
saaren rantaan,
seireenit laulavat kuorossa,
kaikki järjestyy...

Ja juuri kun luulet,
että kaikki järjestyy,
nousee myrsky...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot