Vitut Annesta

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Vitut Annen timmistä pi*lusta

Vitut Annen muhkeista rinnoista

Vitut Annen hennosta varresta

Mul on oikeus olla onnellinen

Mä olen mä

Mä olen hyvä
ja riittävä

Vaikken sitä aina itse uskoiskaan

Vaikkei kukaan niin sanoiskaan

Vitut Annen söpöstä hymystä

Vitut Annen säihkysilmistä

Vitut teidän romanttisesta filmistä

Ainakin mä olen vapaa

Ehken kumpaakaan teistä enää tapaa

Entä jos hylkäänkin miehet

Pidä hyvänäsi

Nauti Annestasi

Selite: 
Alko soimaan päässä tämä, tää on typerä, mutta terapeuttinen laulu mulle :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot