⁂

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

III

Aapisen polku kielioppiin
Opastaa kulkijaa
Johtajaksi salongin salohin
Elegantisiin sloganeihin
Sanomaan asiallisia todenäköisyyksissä

II
Siitä alkaa jae sanaan, joka lainehtii hitaasti
kuin, meren äänen kaie
Siksi, linnut etelässä nähkööt sen tien kohtana
Satujen kysymyksiin
Mihin/joki/virtaa/kuin/rakkaus/ilman/maisemaa
Aprikoiden joku häkeltyy---miten---tuolla voi olla---noin kaukainen---maa-----
Eräs vain halusi nähdä, miten sinne yltää olemaan?

I
Helkiävän toismielteinen moneus;sielun kirjavuudessa
Työstää maailman peilivertausta
Kevään ahneille
Hylkiöille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot