Sanailija

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen olin sanailija
Kliseinen kuin valokuvan negatiivi
Kirjoitin monet lauseet ristiin ja rastiin
Halusin omistaa ajatuksia, jotka olivat kaikkien muidenkin ajatuksia
Silloin opettelin lukemaan ennemmän; näkemään kokemuksia
Niin turha sarkasmini tyrehtyi
kuin huominen joka synnytti uusia kysymyksiä vastineeksi vanhoille vastauksille
Pienin askelin, sitä myös vaatimattomasti oppii hymyilemään avoimelle maailmalle joka ei pysty koskaan rajoitumaan
Siksi tänäänkin saa luvan olla sanailija

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistokas runo joka synnyttää kysymyksiä joihin kaikkiin ei voi vastata.

 

Käyttäjän kaikki runot