Joutomaa

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koti joka katoaa väritömään maisemaan
Jää se rakkauden tavoin kitumaan kiven kantoihin
Varjoleikkien väliaikana, jolloin ihmisten geokätköt
Henkeävät seuraavaa vierasta näkemään
Metsäistyneen kadun piilotettua menneisyyttä
, fragmenteissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä maisemat metsittyvät pikavauhdilla.

 

Käyttäjän kaikki runot