Ajatuksenjuonne

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piru, kun se tanssii kuin enkeli
Just sanoin sille "hei miten menee?"
Harmi että kerkesin jo lähtemään, koska
Oli liian myöhäistä olla näin aikaisella hereillä
Muistuttit mua siitä että sun kirjanjulkarit on ens viikolla
Sanoin juu, vaivaantuneesti, koska tiesin että
se on tai siis olisi mahtava stoori
Itse en osaa kirjottaa noin hyvin kuin
Tuo mielikuvitushahmoni tässä tarinassa
Ensi viikolla, nähkäämme taas unissamme
Jossa me taas
Tanssimme kuin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot