Kvasikide

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siirtymiä tasoittain elon hekumassa,
vaihtelevasti jaksottomia intentioita
rationaalisuuden antaessa tilaa tunteille

hallitsemattomasti, jokainen ajankohta jää ainutlaatuiseksi
kuin hiljainen tähdenlento
kaukaisimmista pisteestä nähden

silti kohtelemme toisiamme sirosti
erinäisissä heijastuksissa
luoden tilaa tyhjyydestä

näennäisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas, nerokas ja hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot