Pakkomielle

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Rakastit",
Esitit
Kidutit
Lähdit

Ostin samanlaisen paidan kuin sinulla
Tunteakseni sinut minulla
Eri värisen kuitenkin
Sinun oli punainen

Viimeinen kerta
Uusivuosi

Suutelin sinua

Sä löit mua
Kasvoihin
Pullolla rintakehään

Mä niin luotin

Tutustuin tähän terään niin
Hän on uusi pakkomielteeni

Selite: 
Aina tulee Pakkomielle. Ja aina tulee olemaan. Pakkomielle ei katoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot