Nimetön

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri ku tuntee et ois joku josta välittää
Joku joka korvais sun isää
Ei ei nyt se pitää pois viedä
Pois viedä

Muhun ei kukaan, ei kukaan saa koskea
Muhun ei saa vaikuttaa tunteilla
Älä tee mitään sellaista mistä mä pitäisin
Ku en haluu pitää susta

Kaikki pitää pois viedä
Mulle ei saa jättää mitään

Antakaa kaiken paskan vaan tulla
Joo joo kyllä mä kestän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot