Selkä

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Selkä huutaa apua
Mua revitään kahtia
Sattuu, mut mä en valita
Ääneen
Ihan sama mikä asento vaan
Ei helpota tätä kipua
Oon vanki omassa kehossa
Pahinta, ettei itseään voi juosta karkuun
Selkä valittaa, eikä lopeta
En voi tehdä mitään
Joka päivä, uus selvitymispäivä
Illalla tietää kuka tulee kylään
Kipu, joka ei lopu lääkkeillä
Raudat mun sisällä
Ikuisesti viihdyttämässä
Loputon kipu
Loppuu vasta kun mä en enää hengitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot