Nimetön

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

oon nii sairaan hienoo
löytää joku samalt aaltopituudelt
puhuu niitä näit ja niin
et se ymmärtää sua täysin
kun haluun pudota
et anna mun suojella
itteeni tält maailmalta
sanot et hetken se vaa sattuu
sit lopult murheet ei tunnu miltää
ku oot tottunu hautaa ne
mulle voit puhua
aivan kaikesta
no sä tiedätkin musta jo niin paljon
etten anna sun kadota.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot