Alkusointuja

Runoilija snow white queen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun pitää hengittää kunnolla,
Sanoit, kun en osaa kuulemma laulun tekniikoita

Mä laulan I miss you
Oikeasti se on I don`t miss you
Huokaisen helpotuksesta,
Kun saan olla hetken ilman sua

Ja mä ostan portaita taivaaseen taas
Hei soita se alkuriffi uudestaan
Mä hyräilen ne osat, joita en osaa

Anna mun vähän kokeilla
Soittaa sointuja, olla luova
Mun sormenpäistä lähti nahkaa
Kun mä soitin suihkun jälkeen enter sandmannia

Maailman helpointa

Mut ei saa uskoo itseensä liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot