rakkaus sielussani

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Kun ajattelen rakkautta
Niinkuin ajattelen sinua
Olen tehnyt itseni
Hulluksi

Kun ajattelen sinua
Niinkuin ajattelen itseäni
On rakkaus tehnyt minut
Hulluksi

Aina kun muistan sinut
Sylissäni
On rakkaus ikuisesti
Sielussani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno.

Rakkauden täyteistä syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot