kauneinta on rakkaus

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Pimeys ei tule
Itsestään
Se odottaa että
Suruni on voittamaton

Se tietää etten aio itkeä
Enkä rakkauttani kätkeä

Mutta kun olen ikävään
Kyllästynyt
Enkä kyynelistäni
Viisastu

Kirjoitan sinulle
Koska muille en osaa
Kirjoittaa

Ajattelen sinua auringonnousuna
Kun hymyilet minulle

Ajattelen sinua kuun loisteena
Kun uneksin sinusta

Mutta kauneinta on
Se rakkaus
Kun suutelet minua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hei kyllä nää pelittää..

 

Käyttäjän kaikki runot