valkoinen yö

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Kun valkoinen yö
Rantautuu
Ja kuolleiden valot
Välkehtivät pimeässä

On rauha tullut
Sydämeeni

Jos aurinko on
Minut unohtanut
Ja eksyn hämärässä

Annatko minulle kuvasi
Jota tähdet kantaa

Koska vain katseesi
Voi minulle kotini antaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää
kaunis on runosi

 

Käyttäjän kaikki runot