valo ja aika

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Rakkauden kapeat
Kujat
Ovat kääntyneet
Takaisin

Luulen kiertäneeni
Ympyrää
Niin kauan sinua haeskelin

Jalanjälkesi ovat lumeen
Jäätyneet
Ne ovat kiertäneet kehää
Kulmien taakse huojuneet

Voisin purkaa tummat
Rakennukset
Jotka sinut piiloittaa

Ei riitä valo eikä aika
Että voisin sinut
Tavoittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikea.. Pidin kovin kovin paljon..^^

Miellyn tähänkin runoon, yhtä lailla rakkausruno kuin tuo edellinenkin jonka kommentoin.

 

Käyttäjän kaikki runot