sinun kanssasi

Runoilija klasu73

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, myötätuntoinen, ymmärtäväinen, rapumies
 

Jos on kärsivällisyytä
Rakkauteen
Sitä kyllä riittää

Tuota lämpöä jota
Säteilet sieluuni
Siitä enkelit sinua kiittää

Sun silmät kirkkaat
Ja avoimet
Avaa ovia sydämeen,
Josta olen tehnyt tien
Hellään rakkauteen

Monta auringonlaskua
Olen nähnyt ilman
Sinua vierelläni

Silti jokainen
On ollut yhtä kaunis
Sinun kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot