Rakkauden haudalla

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Haluaisin aina kirjoittaa ihanista ja
onnellisista asioista,
lukea onnellisten ihmisten kirjoittamia runoja
ja juttuja.
Luulen, että kaikki täällä haluaisivat tehdä sitä samaa,
mutta, miksi vaikuttaa siltä, että se ei ole mahdollista?
Minne katoaa rakkauden ensi huuma ja ihastus…
Mistä tulee se viha, katkeruus ja mustasukkaisuus,
joka yleensä kaiken hyvän ja kauniin tuhoaa…
Miksi emme voisi antaa anteeksi ja välittää toisesta,
ihan aikuisten oikeasti…

Juice lauloi laulussa: Rakkauden haudalla
Rakkaus on kuollut, elämän virtaan.
Mutta sinä kun oot mennyt,
ei henkeäkään mulle jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta.. Eipä sitä itekkää oikee hyvästä osaa mitään kirjoittaa.. Ehkä osittain senkin takia, että ne surun ja vihan tunteet ovat varmaan paljon voimakkaampia, helpompi kuvata niitä.

koskettava runo. niinpä miksi emme voi antaa anteeksi, miksi meidän pitää olla välillä niin idiootteja?

Niin totta.. Eipä sitä itekkää oikee hyvästä osaa mitään kirjoittaa.. Ehkä osittain senkin takia, että ne surun ja vihan tunteet ovat varmaan paljon voimakkaampia, helpompi kuvata niitä.

koskettava runo. niinpä miksi emme voi antaa anteeksi, miksi meidän pitää olla välillä niin idiootteja?

Niinpä...aina vaan ei voi kirjoittaa pelkästään ihanista asioista, kun ei elämä ole pelkkää onnea ja päivänpaistetta...olkoot syyt mitkä tahansa. Eikä kaikkea voi vain antaa anteeksi...hyvin kirjoitettu silti : )

 

Käyttäjän kaikki runot