Rakkauden haudalla

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Haluaisin aina kirjoittaa ihanista ja onnellisista asioista,
lukea onnellisten ihmisten kirjoittamia runoja ja juttuja.
Luulen, että kaikki täällä haluaisivat tehdä sitä samaa,
mutta, miksi vaikuttaa siltä, että se ei ole mahdollista?
Minne katoaa rakkauden ensi huuma ja ihastus…
Mistä tulee se viha, katkeruus ja mustasukkaisuus,
joka yleensä kaiken hyvän ja kauniin tuhoaa…
Miksi emme voisi antaa anteeksi ja välittää toisesta,
ihan aikuisten oikeasti…

Juice lauloi laulussa: Rakkauden haudalla
Rakkaus on kuollut, elämän virtaan.
Mutta sinä kun oot mennyt,
ei henkeäkään mulle jää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot