Utsjoki kevo, ohutta yläpilveä

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Ulkona sataa, on pimeää, kylmää, sumuista.
Miksi tuo kaikki tuntuu niin… tutulta…
Tuo sade on kuin kyyneleet,
jotka valuvat poskiani pitkin.
Tuo pimeys on kuin ikävä,
joka mieltäni kalvaa.
Tuo kylmyys on kuin tunne rinnassani,
ja ajatus… tässäkö se oli…
Tuo sumuisuus on kuin huominen päivä…
millainen se on…
Ilman sinua

Selite: 
Yleensä kaikki on aina niin kauan hauskaa, kun sitä kestää...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot