Kuka keksi?

Runoilija oswald

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki tänne kirjoittamani tekstit on omistettu eräälle IHANALLE naiselle (R....), naiselle isolla N -kirjaimella. Toki kaikki naiset ovat varmaankin ihania, joku vaan on vieläkin ihanampi. =o)

 

Laulussa kysytään: ”Kuka keksi rakkauden?”

Se saa ihmiset käyttäytymään enemmän kuin oudosti,
sille ei juovuttavinkaan alkoholi pärjää.,
Se saa aikaiseksi enemmän ikävää, surua ja tuskaa,
kuin onnea ja iloa, mitä sen pitäisi tuoda muassaan.

Vieläkö sen ”keksijä” on siis vapaalla jalalla!?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan hyvä kysymys...ja kyllä se tosiaan juovuttaa...hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot