Eräs yö

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaupungin valot
ne loistavat sillalle
jota pitkin kävelemme

Hengitys huuruaa
on kylmä
pidät minua kädestä
molemmilla on lapaset

Osoitat minulle tuomiokirkon
jonka risti on kultaa
ja joka loistaa pimeässä
kello lyö keskiyötä

Sen ääni kaikuu
yli mustan meren
joka on sen ja
meidän välissämme

Kylmä tuuli nostattaa
jäisiä pisaroita kasvoillemme
lähdemme
kylmä kuu valaisee tien

Selite: 
Rakastan katsella pimeässä kaupungin valoja, jotka näkyvät sillalle meren ylitse...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on ihanan herkkä ja kaunis tunnelma <3

Oikein tunnelmallinen ja hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot