Lemmikki

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ympärilläni kohoaa
takorautainen aita
kärjet englannin liljoja
tappavan teräviä

Aitaa pitkin kiertyy
verenpunaisten ruusujen köynnös
piilottaen minut varjoonsa
kasvaamaan hämärässä

Sinä istut
toisella puolen
emme voi toisiamme
koskea tai nähdä

Kerrot minulle satuja
mitä maailmassa tapahtuu
pidät minua lemmikkinä
kahlittuna vankeuteen

Mielestäsi en
pärjäisi muualla
olisin liian heikko
sortuisin vääryyteen

Mutta vaikka olet
ystävällinen, kiltti
olen silti vanki
enkä pääse pakenemaan

Oliko aivan pakko
tehdä näin?
Kasvoin varjossa
kasvoin kierosti

En voi enää
poistua ruusutornistani
ja se on
sinun syytäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukaansatempaava, mystinen..Hienoa tekstiä. Kiitokset kommentistasi:)

 

Käyttäjän kaikki runot