Tai sitten en

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumppareissani on reikä
Kaikki vesi valuu sisälle
Kyllä sitä uloskin valuu
Ainakin poskillani

Ei se haittaa, paikataan se

Karkkeja ei enää ole
vaikka niitä oli taskussani
niiden makukin haihtui pois
jäljellä karvas jälkimaku

Sori et mä oon myöhäs, kävin ostamas sulle
sun lempikarkkei

Muistot alkaa haalistua
unohdan ne nopeasti
ainakin toivottavasti
Kyllä minä pärjään

Kato ny, mä tiesin et sä onnistut 

Tai sitten en.

Hyvästi
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot