Lähdössä

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen enkelit ovellasi
hopeiset sädekehät hohtaen
en halua että lähdet pois
minut unohtaen

Ne aikovat viedä sinut
johdattaa paratiisiin
taidan olla itsekäs
en halua laskea sinua pois

Sanoit kerran että
jopa taivas on helvetti
ilman minua
Olet silti lähdössä

Sairaalan neliöikkuna
johon huurtuu
viimeinen henkäyksesi
sitten suutelet minua

Ja lähdet

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot