Kaukana

Runoilija Hopeaprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun puun oksalla
se puu on kuollut
niin kuin näköjään kaikki
mihin kosken

Tuuli kiskoo hamettani
yrittää pudottaa minut
se on ilkeä
tosin ehkä syystäkin

En taida kuitenkaan
lakata uskomasta
uskomasta unelmaani
unelmaani saada siivet

En halua valkoisia
ei enkelinsiipiä
vaan isot mustat
joilla voi lentää kauas

Ja siellä kaukana
kasvaa yrttitarha
jonka antimista
sekoitan lääkkeen

Se lääke auttaa pahuuteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot