Kun tähtäimessä tähtäimettömyys

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Fredrik Suuri
Tieto
Taito

Leonardo da Vinci
Tiede
Taide

Muumipappa ja meri
Viehe
Vaihe

Punainen lanka -
missä se on?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Muumipappa ja meri
Viehe
Vaihe"

Kokonaisuudessaan todella mietteliäs ja vieläpä hauska !

 

Käyttäjän kaikki runot