olet

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Käsitteitä ja sanoja
ylistyksiä ja ansoja
näitähän riittää:
kauneus
rakkaus
kuolema
ja katoavaisuuden kudelma
eikä yksikään ole kuin se suudelma

On myös näitä
tyhmiä häitä
rekkakuskien kekkereitä
rakkauksien mittareita
jotka kaikki tuntuvat latteilta
ilman noita lanteita

Usein kuulee
kuinka mereltä päin tuulee
ja sydäntänsä kylmää
teeskennellen tyhmää
unohtaen ajatuksen ylvään
joka koostuu iloluontoisuudesta

Ja täytynee myöntää
että olet kasvattanut pylvään
tuon ajatuksen siemenestä
paistanut siihen kuin Afrodite niinä päivinä
joina häneen vielä uskottiin

Kaikki on katoavaista
sehän tiedetään
mutta kun tämä viimein siedetään
jää jäljelle jotain raakaa ja yksinkertaista
ja juuri siksi niin kaunista
kaikesta riisuttuna faktana
jäljelle jää vain loistamaan:
Sinä olet.

Ja siinä on kaikki tarvittavat ainekset hymyyni.

Selite: 
Musta härkäkin joskus hullaantuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot