Seraphim

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Kosketuksensa rakastavalla ruoskalla
ajoi tieltään piinaajat
kyyniset, ilkeät riivaajat

jotka nurkkiani ahdisti,
makunsa mukaan somisti,
ja hautakiveäni koristi

niin mahtavasti tuli hän
joka aatteetonta ristiä kantoi,
ja osia itsestään antoi

sanoen: ”säilytähän huolella”
samalla parsien minua;
sillä kliseisellä nuolella

Selite: 
Tämmöisen kirjoitin talvella, ihastuneisuuden ja kunnioituksen kourissa. Elämässä on iloa, voimaa!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä flow tässä hienossa runossasi, mahtipontista.

Luin runojasi, pidän kovasti otteestasi joka ei päästä lukijaa vaan sitoo hurmokseen ja sanojen suureen nautintoon.
Tähän puumerkki,
koska tykästyin tähän kaikkein eniten!

Vahvaa on veresi sointi,
joka kynästäsi ilmoille soi.

 

Käyttäjän kaikki runot