Nimetön

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Kieli kaihoisa kiemurtelisi
sulon suudelmana solassasi
vihan veneet vajottaisi
neilikkaisiin neitonotkelmiisi
rivon rakkautemme rypäleet
kierittäisin kesäkummuillesi
leiskuvan lauluni laulaisin
epävarmuutesi eristämiseksi
katseeni kaulaasi kaivertaisi
härkäpäisen himoni harakanvarpaat
aamusta alkaen alistaisin
turpean tallisi tulikokeeseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää kerrontaa hyvässä runossasi.

Mulle tuli jostain syystä mieleen seitsemän veljestä.

 

Käyttäjän kaikki runot