mitä tää maailma ois ilman transui

Runoilija Rackham

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkkyydestä sikiävää energiaa ei ole pakko kuluttaa tuhoamisen turhiin töihin.
 

Jähmetyittepäs kummasti
ja ilmeilykin kävi varsin tummaksi
kun ilmoitin: ”Alanpas hummaksi!”

Kieroon vääntyi useiden vinkkelit
ja synnistä jähmettyi vieraiden kikkelit
kun ostinkin kaupasta korkkarit

Sukupuoli nyt arvoltansa suuri
löytyipä kadotettu arvovallan juuri
ja alkoi tietenkin hormonikuuri

Kohta mun muotoni kurvikkaat
riisuvat herrojen sormikkaat
ja verestävät aliset juotikkaat

Vaan mitenpä toimikaan ritari uljas
kun hameesta löytyvi limaisa nuljas
ja povi koostuukin Kalevasta

Selite: 
Näin, kaikkea pitää kokeilla paitsi insestiä?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot