Polkumme on vasta alkanut

Runoilija Marlec

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ensimmäisenä päivänä nauratit minua.
sait minut hymyilemään tavalla jota kukaan muu ei saanut.

toisena päivänä kosketit sydäntäni omallasi.
tunsin välillämme jotain erilaista, jotain mitä en ennen kokenut.

viikon päästä minulle tuli jo ikävän kaipuu luoksesi.
olit minulle kuin huume, en voi olla erossa sinusta.
se tekee kipeetä sydämelleni.

kuukauden jälkeen tiesin, että olet se oikea.
haluan pitää rinnallani loppu ikäni.
en tahdo ketään muuta.

toinen kuukausi, se on tämä päivä.
tänään voin juhlia kanssasi, koska löysin sinut tästä maailmasta.
jaan tulevaisuuteni kanssasi.

jääthän luokseni ikuisesti?
tuothan lämpöä sieluuni?
naurata minua vielä vitseilläsi?

Selite: 
rakkaalleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Toinen säkeistä vähän satuttaa.
Peitän alkavaa itkua!
Ihana <3

Aivan ihana.

Hih, ihana ja rakkautta täynnä :D

 

Käyttäjän kaikki runot