Äiti

Runoilija Marlec

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itku kurkussa.
On vaikea pidätellä kyyneleitä.

Mikä tämä tunne on?

Kaipaan läheisyyttä niin kovasti.
Liian paljon eri tunteita samaan aikaan
saavat hormoonit kulkemaan nopeammin
ja nopeammin.

Pienen lapsen nauru saa uuden ihmisen sisälläni syntymään.

"Äiti, rakastan sua",
ja antaa halauksen pehmeä hymyiselle naiselle.

Pieni hymy huulillani ja kyyneleet vierivät pitkin poskiani.

Milloin on minun vuoroni?

Selite: 
elämän haluan sisälleni
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

Äitinä tämän tunteen voi kertoa sylipuoliskon toisena osana. Miun tyttöni on 16v. :))) Nuo meidän halaukset tuntuvat.
Tunnistan myös runostasi tutunomaiset kasvukivut ja tunteiden syvyydet. Ole huoleti, teidän aikanne tulee vielä.

 

Käyttäjän kaikki runot