Punastuminen

Runoilija Marlec

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otit minut syliisi ja lämmitit kohmeessa olevia sormiani.
Tärisin hiukan, halasit minua.
"Minä lämmitän sinua", kuiskasit korvaani pehmeällä
äänellä.
Kasvoni muuttuivat punertavaksi.

Jäätynyt vankila sydämeni ympärillä
alkoi sulaa ja sydän alkoi sykkiä
kovemmin ja kovemmin.

Tunne, jonka suljin sisälleni monta vuotta sitten
saa taas tilaisuutensa sinun kanssasi.
Toivon, että annat sille mahdollisuuden ja jaat elämäsi kanssani.

Selite: 
ihastuminen on ihana asia <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot