Jäykkäkouristus

Runoilija Marlec

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sulatetaan jää joka välillämme
jäykistää tunteiden ketjuja.

Sanat kauniit voi sen sulattaa
vain jos niitä oikeasti tarkoittaa.

Tunnen viilloon kurkullani, kuin
rumat sanat olisivat terillään
sitä viiltäneet.

Pelkään kuollakseni, että jään
tähän kylmään ja pimeään
maahan istumaan yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot