Taikaa

Runoilija Pampula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 13.7.2021 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kastehelmen kimallus aamuvarhaisella
on tunne kirkas rakkauden, meistä jokaisella...

kun sisimmässäs tunnet sen
aidon puhtaan rakkauden....

....mmmmmm...ihanaa niin
tuntuu kuin lentäisi taivaisiin...

ja vaikka elämän poluilla tuulee
sydän kaiken kauniin kuulee

tunne on ihana kaiken aikaa
onhan tämä sitä suurta rakkauden taikaa...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot