Aamu

Runoilija Pampula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 13.7.2021 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla kun herään
voimia itseeni kerään
halauksen tahtoisin
suukkoakin toivoisin

mutta vaatteet päälleni puen
ja aamun lehden nopeasti luen
keitän ja nautin kahvia vahvaa
kunnes käännän oven kahvaa

saa jäädä suukot ja halaukset
rakkauden pienet tunnustukset
töihin matkaan vain pikimmin
että ajoissa ehtisin...

...päivän työt kun päättyy näin
matkaan jälleen kotiinpäin
mietin silloin matkallain
asioita näitä vain

miksi on vaikeaa hellyyttä antaa
ja näin molemmille ihana aamu antaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, kuvaa hyvin monenkin ihmisen parisuhdetta ... monesti hellyys on kortilla tai pahimassa tapauksessa, puuttuu kokonaan.

 

Käyttäjän kaikki runot