Ensimmäinen

Runoilija Pampula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 13.7.2021 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sinut ensikerran kohtasin silloin
ajattelin sinua päivin illoin
suutelit minua, hellästi halasit
ja vielä luokseni usein palasit

en sinua tuntenut silloin lainkaan
ja miten ihanaa kohtelua sinulta sainkaan
ihanasti minua rakastit
hellästi halasit ja suukotit

olin taivaissa sen hetken
kun kanssasi aloitin yhteisen retken
jokainen hetki kanssasi on kaunis ja hellä
voiko parempaa tunnetta olla kahdella ihmisellä

olet ihminen ihanan hellä
on rakkautes aito sun sydämellä
tiedän että tekisit vuokseni mitä vain
siks tahdon olla sun kanssas ain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot