Väriloisto

Runoilija Pampula

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 10.9.2010
Viimeksi paikalla: 13.7.2021 21:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iltaisin kuuntelen puiden havinaa
ja kuulen kuinka lehdet maahan putoaa
hiljaisuus luo ympärilleen rauhaisan tunteen
voisin vain painaa silmäni umpeen

syksyllä luonnossa värejä riittää niin
ajatukseni uppoaa upeaan väripalettiin
mutta miksi joskus värit häviävät pois
aivan kuin kaikki mustavalkoista ois

en tiedä, syksyllä pimeys tulee niin varhain
mutta onneksi väriloisto on valoisalla parhain
jos mielesi alkaa näyttää mustaa ja valkoista
etsi värejä sisäisistä arkistoista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno hieno runo, kuvaa hyvin aurinkoisen kesän jälkeistä harmaata syksyä ja mitä tunteita se voi joissain ihmisissä aiheuttaa. Hyvä Pampula :)

 

Käyttäjän kaikki runot