Pelko käy toteen

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Heti kun sinut sain,
pelkäsin menettäväni.
Aika kului,
pelkäsin menetystä enemmän.
Rutistin sinua kovasti,
rapsutin useammin.

Tunsin kyhmyt.
Pelkäsin menettäväni,
pelkäsin liioittelevani.
Horisontti hämärtyi.
Pidin sinusta kiinni.
Todellisuuden taju katosi.
Itkin.
Tuska.

En itke enää.
Nyt tiedän että sinut menetän.
Pakko osata rakastaa tarpeeksi,
jotta luopuminen ei ole sinulle liian tuskallista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot