Sirpale

Runoilija MinaD

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihinen on kuin kala vedessä joka luulee hukkuvansa.
 

Anna minun sydämeni särkyä,
hajota palasiksi,
niiksi joita en enään tunnistaisi.
Anna minun etsiä muistot sirpaleista,
raastaa itseni verille,
hamuta kaikkea.
Haluta kaikkea.
Älä katso minua nyt,
kun tutkin piirteitäsi,
tuhansien sirujen joukosta.
Älä katso minua nyt,
kun lisään sirpaleita sulavia.

Selite: 
Rakkaalle ystävälle kirjoitettu ennen hänen kuolemaansa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastava poishiipumisen tunnelma.
Kaunis

Raastava poishiipumisen tunnelma.
Kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot